Bozbey 'Vatandaşlar sorumluluklarını yerine getirmeli'

Başkan Burada projesi kapsamında her cuma makamını Nilüfer'in farklı bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Barış Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi, fikir alışverişinde bulundu. İlk olarak karavanda Barış Mahalle Muhtarı Hasan İlden'i ve mahalle komitesi üyelerini ağırlayan Bozbey, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mahalle Muhtarı Hasan İlden'in mahallenin temizliğiyle ilgili talebi üzerine Başkan Bozbey, vatandaşların özverili olması gerektiğini söyledi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Taşeron yasasının imzalanmasıyla birlikte kısa bir süre temizlik personeliyle ilgili sıkıntılar yaşadık. Ancak şuan kadromuzu tamamladık ve Nilüfer'in tüm mahallelerinde arkadaşlarımız görevlerini sürdürüyor. Fakat vatandaşlarımız bu konuda biraz daha özverili davranmalı. Arkadaşlarımızın çalışmalarını incelediğimizde temizlik yapıldıktan bir saat sonra aynı sokakta ya da caddede yerlerde çöp oluyor. Biz kurum olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz ama vatandaşlarımızdan da sorumluluklarını yerine getirmelerini istiyoruz" dedi.

Başkan Bozbey, Mahalle Muhtarı İlden ile görüşmesinin ardından rutin görüşmelerini Barış Mahallesi'nde sürdürdü.