haber

Bozbey: Vatandaşlarımızın gülümsemesi en büyük isteğimiz

Başkan Burada projesi kapsamında her hafta cuma günleri makamını bir mahalleye taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu hafta Kurtuluş Mahallesi’ndeydi. Bozbey, vatandaşlarla görüşerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi, birçoğunun çözülmesi için de anında ilgili müdürlere talimat verdi.



Mahalle halkıyla görüşerek onları dinleyen Bozbey, Kurtuluş Mahalle Muhtarı Mehmet Aydın Saldız ile de Başkan Burada makamında bir araya geldi. Mahallede yapılacaklara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bozbey, “Mahallemize yaptıklarımız ve yapacaklarımız var. Bundan böyle Kurtuluş Mahallesi’nin artan nüfusunu da gülümsetmek amacıyla burada, hem sosyal, hem de altyapı ile ilgili, yollarla ve diğer ihtiyaçlarla ilgili projelerimiz devam edecek” dedi. Yakında Kurtuluş Mahalle İletişim Merkezi’nin de hizmete gireceğini söyleyen Başkan Bozbey, “Ayrıca taksi durağının yapımına başlıyoruz. Yine muhtarımız öncülüğünde başlayan cami inşaatımızın kaba inşaatı tamamlandı. Buraya belediye olarak katkımız devam edecek. Yapılaşmalar tamamlandıkça yollarla ilgili projeleri de hayata geçireceğiz. Nilüfer’in her yeri böyle güzel ama Kurtuluş Mahallemiz, güzel havası, farklı yapısı ve yoğunluğunun az olması sebebiyle daha cazip bir mahalle. Bütün hizmetleri bu mahallemizde de vatandaşlarımızın ayağına getirmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın gülümsemesi bizim en büyük isteğimizdir” ifadelerini kullandı.


Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın Saldız da Başkan Burada projesinin, ulaşılabilirlik açısından çok iyi olduğunu belirterek böylelikle sorunların yerinde tespit edildiğini ifade etti. Kurtuluş Mahallesi’nin planlı bir bölge olduğunu ve kaçak yapılaşmanın olmadığını söyleyen Saldız “Biz belediyeden istediğimiz hizmeti çok iyi bir şekilde alıyoruz. Başkan Burada karavanı da dört dörtlük bir proje. Vatandaşlar da çok rahat gelerek başkanla görüşüp problemleri anlatabiliyor” dedi.