Görükle’de seyyar satıcı operasyonu

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentin eğlence bölgesi haline gelen Görükle’de, sağlıksız gıda ve kanserojen ürün satışı yapan seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi.  Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile yürütülen operasyon,  20 personel ile gerçekleştirildi.  Görükle’nin en yoğun bölgesi olan Atatürk Caddesi üzerinde yürütülen operasyonda 30 dakika içinde 8 seyyar satıcı hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’na göre yasal işlem uygulandı. Aynı zamanda yaşanan kaldırım işgalinin önüne geçebilmek için de düzenlenen operasyonda bazı dükkanların yaya kaldırımı üzerine çıkardığı tabela, tanıtım materyalleri gibi ürünlere de el konuldu.

Kaldırıma park eden araçlara ceza kesildi
Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yapılan uyarılara aldırış etmeden yaya kaldırımı ve bisiklet yollarına araçlarını park ederek işgal eden sürücülere de cezai işlem uyguladı.  Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimleri ilçe genelinde aralıksız olarak sürdürecek.