haber

Bu kermesin geliri engelli bireylere gidecek

Nilüfer Belediyesi çalışanları ikinci kez düzenlenen kermeste bir araya geldi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği kermese, çalışanlar büyük ilgi gösterdi. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Adil Kayaoğlu, Ahmet Çakıcı ve Yalçın Işıkyıldız ile Nilüfer Belediyesi Meclis üyesi Atakan Çorbacı’nın da katıldığı kermeste, çalışanlar evlerinde yaparak getirdiği ürünleri satışa sundu.

 

Alaaddinbey Hizmet Binası’nın bahçesinde öğle tatilinde düzenlenen kermese katılan belediye personeli birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı. Yoğun katılımın olduğu kermeste, stantlarda satılan ürünlerden alanlar, aynı zamanda engelli bireylere alınacak akülü sandalye için de katkıda bulunmuş oldu. Kermeste elde edilen gelir, engelli bireylere akülü sandalye alınması için Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne teslim edildi.

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal, kermeste elde edilen gelirle iki adet akülü sandalye alınacağını belirterek “Düzenlediğimiz  kermesler çalışanlar tarafından büyük ilgi görüyor. Talepler doğrultusunda kermes düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.