Spor Şenlikleri’nde futsal coşkusu yaşandı

Nilüfer 15.Uluslararası Spor Şenlikleri, öğrencileri sporun her dalıyla buluşturuyor. Şenlikler kapsamında düzenlenen futsal turnuvası da coşku dolu görüntülere sahne oldu. Nilüfer Belediyespor Üçevler Tesisleri Ek Salon’da gerçekleşen Futsal Küçük Erkekler Turnuvası’na 19 takım katıldı. Final karşılaşmasını Özel Sınav Koleji ile yapan Ali Durmaz Ortaokulu şampiyon oldu. Üçüncülük maçında ise Hatice Gani Erverdi Ortaokulu mutlu sona ulaştı.

14 takımın mücadele ettiği Futsal Yıldız Erkekler Turnuvası’nın finalinde Meral - Muammer Ağım Ortaokulu şampiyon olurken, Özel İlkbahar Ortaokulu ikinciliğe ulaştı. Fethiye Ortaokulu da rakibi Kara Mehmet Ortaokulu’nu yenerek üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara ödüllerini Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık ve Nilüfer Belediyesi Meclis üyesi Meral Altuntaş verdi. Öğrencileri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına da kutlayan, Belediye Meclis üyesi Meral Altuntaş “Sporla uğraşan başka iş yapamaz algısını kafanızdan atın. Her ne faaliyeti yaparsanız yapın, sizin spor yapmanıza engel değil. Spor ve sanatın bir dalıyla mutlaka ilgilenin” diyerek tavsiyelerde bulundu.