BUGES’ten süper başlangıç

Üst üstte üç yıldır Futsal B2/B3 1. Ligi'nde yenilgisiz şampiyon olan BUGES, 2014 yılının ilk hafta maçında Timsahları deplasmanda 8-2 yenerek, bu yılda şampiyonluğun en önemli adayı olduğunu gösterdi. Geçen yıl en yakın rakibi Timsahalar'ın önünde 13 puan farkla şampiyon olan Nilüfer Belediyesi GESK gollerini Ali Genç 3, Çetin İnaç 3 ve Gündüz Ellek 2 attı.

Maç sonrası açıklama yapan BUGES Kulüp Başkanı Ali Genç, “Futsal takımımız 3 yıldır na mağlup şampiyon oluyor. Bu da bizlerin üzerinde büyük baskıya sebep oluyor ama yine kazanmaya devam ediyoruz. Bu yılki yeni yapılanmamız sayesinde kafamız daha rahat. Bizlere gerçekten değer verenlerin desteğini arkamızda hissetmek motivasyonumuzu arttırıyor. Her konuda desteğini esirgemeyen Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'e, Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor çalışanlarına sonsuz teşekkürler," dedi.