haber

BUİKAD’dan Başkan Bozbey’e ziyaret

Başkan Bozbey ile makamında görüşen BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın,  Yönetim Kurulu Üyeleri Oya Eroğlu Yakıcı, Ulviye Yahya, İpek Yalçın, Semra Baykan ve Belgin Gökçe bugüne kadar derneklerine gösterdikleri destek için teşekkür ettiler.

 

Mevcut ve yeni projeleri hakkında Başkan Mustafa Bozbey’e bilgi veren Yalçın, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ile beraber yürüttükleri ‘Paramı Yönetebiliyorum’ Projesi’nde Nilüfer Belediyesi ile ortak bir çalışma içine girmek istediklerini söyledi. Yalçın,  bu eğitimi hem belediye çalışanlarına hem de Nilüfer Belediyesi’nin kadınlarla ilgili yürüttüğü etkinliklerde yer alan kadınlara verebileceklerini ifade etti.

 

Kadının hem iş hem de sosyal hayatta daha aktif rol alması için çalıştıklarını belirten Yalçın, kadınlarla ile ilgili yapılacak her türlü etkinlikte Nilüfer Belediyesi ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

 

Kadınlarla ilgili her çalışmada yer alabileceklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, kadınların daha çok sosyal ve ekonomik hayatın içinde olması için belediye olarak çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

 

Bozbey ‘Kadınların kent olanaklarından tam olarak yararlanmalarını ve alınan kararlarda etkin rol almalarını istiyoruz.  Biz hizmetlerimizi sunarken, çocuklar, kadınlar, engelliler, yaşlılar gibi risk gruplarını önceliğimize alıyoruz’ ifadelerini kullandı.