Bursagaz’dan Başkan Bozbey’e ziyaret

Bursagaz Genel Müdürü Markus Rapp ve Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Halk Evi’ndeki makamında bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, altyapı kurumlarıyla yaşadıkları sorunları dile getirdi. Yaptıkları çalışmaların, altyapı kurumlarının koordinesiz planlamaları yüzünden boşa gittiğini ifade eden Bozbey, Bursagaz’ı, birlikte iletişim halinde olmaya davet etti. Bozbey, Bursagaz ile ortak çalışmalar içerisinde olduklarını da kaydetti.

Nilüfer’in, Bursa’nın örnek kenti olduğunu kaydeden Rapp de ortak iş birliği çalışmalarına her zaman açık olduklarını belirtti. Rapp, kurum olarak Nilüfer Belediyesi ile kıyaslama çalışmalarına önem verdiklerini de vurguladı.

Ziyaretin sonunda Rapp ve Özden, Başkan Bozbey’i Ankara’da açılacak olan ‘Bursa ve Kayseri’ temalı sergiye davet etti.