Orhan Kemal Öykü Ödülü başvuruları Haziran’da

Nilüfer Belediyesi’nin “Yılın Yazarı” etkinlikleri kapsamında, o yılın adandığı yazar adına düzenlediği Öykü Ödülü  başvuru süreci başlıyor. Bu yıl düzenlenecek Orhan Kemal Öykü Ödülü’ne başvurular 19 Haziran-25 Ağustos tarihleri arasında olacak. 2017 yılını, yazdıklarıyla bu topraklardaki hayata ayna tutan büyük yazar Orhan Kemal’e adayan Nilüfer Belediyesi, Orhan Kemal’in edebiyatımıza kazandırdıklarının etkisinde, yazmayı kendine uğraş edinenleri “Yılın Yazarı Öykü Ödülü”ne katılmaya davet ediyor.

İnsana, topluma dair yeni bir bakış ve yorumla yazmaya yönelenlerin öykü çalışmalarını değerlendirmeyi amaçlayan yarışmanın Seçici Kurul'unu Semih Gümüş (Başkan), Behçet Çelik, Sine Ergün ve Şafak Pala yürütüyor. Yarışmada büyük ödül 3.000  TL olacak, ayrıca beş kişiye de mansiyon ödülü verilecek. Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler Nilüfer Kütüphane'nin sosyal medya sayfalarını takip edebilir veya 02244941954 numaralı telefondan kütüphaneye ulaşabilir.

Başvuru Formu için tıklayın.