haber

Bursaspor’dan Başkan Bozbey’e ziyaret

Göreve geldikten sonra Bursaspor’un başarısı için kolları sıvayan Başkan Recep Bölükbaşı ve ekibi, ilk iade-i ziyareti Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e gerçekleştirdi. Nilpark Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, “Bursaspor 3 milyonluk kentin bir marka değeridir. Bursaspor’un güçlü olması Bursa’ya tanıtım anlamında büyük katkı sağlayacaktır. Örneğin Barcelona denince ilk önce akla o şehrin futbol takımı geliyor. Bursaspor’a bu şehirdeki herkes destek olmalıdır. Ben Bursaspor’un Türkiye ve Avrupa’da başarılı olacağına inanıyorum. Bu ekip daha önce de rahmetli Başkan İbrahim Yazıcı’nın yanında yer aldı. Sanayisi bu denli güçlü olan Bursa’da takımın her açıdan destek alması gerekir. Biz Nilüfer Belediyesi ve şahsım adına her zaman Bursaspor’un yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz,” dedi.

 

Bugüne kadar Bursaspor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Recep Bölükbaşı ise, “Başkan Bozbey’in Bursaspor’a bugüne kadar çok desteği oldu. Bizde ilk iade-i ziyareti kendisine yapmak istedik. Göreve geleli üç ay oldu ve çok yoğun bir çalışma süreci geçirdik. Bursaspor hepimizin ve herkes sahip çıkmalı. Bizler bu görevde gelip geçiciyiz ancak bu takım bu şehrin bir değeri. Biz Bursaspor’u Avrupa ve Türkiye’de başarılı kılmak adına kolları sıvadık. Kurduğumuz ArGe grubumuzla akılcı projeler üreterek, bu takımı kendi gelirleriyle ayakta tutmak istiyoruz,” diye konuştu.

 

Beşevler Mahallesi’ndeki inşaatı devam eden İbrahim Yazıcı Stadyumu’nun isminin çok anlamlı olduğunu da dile getiren Bölükbaşı, “O stadın açılışında Bursaspor olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Rahmetli Başkanımız’ın adı orada yaşayacak. O tesis Bursaspor için çok anlam ifade ediyor. Bursaspor’un basketbol takımını da kuruyoruz. Bu takımı Nilüfer Belediyespor ile entegre ederek ortak bir nokta da buluşturup daha güçlü bir yapıya kavuşturabiliriz,” şeklinde konuştu.

 

Ziyaretin sonunda Başkan Bölükbaşı, Başkan Bozbey’e çiçek verirken, Bozbey de konuklarına Nilüfer Belediyesi’ni simgeleyen ve tanıtan çeşitli hediyeler takdim etti.