“Burun” minik izleyicilerle buluşuyor

Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” yeni sezona hızlı başladı. Çöl Oyunu ile geçtiğimiz hafta  “perde” diyen  Nilüfer Belediyesi  “Tiyatro”  çocukları yönelik oyunlarıyla da sahnede.

Daha önce Grimm Kardeşler isimli oyunu sahneye koyan Nilüfer Belediyesi “Tiyatro”  bu hafta da “Burun” ile minik izleyicilerin karşısına çıktı.

Ahmet Önel’in Nikolai Gogol’un aynı adlı eserinden uyarladığı, Haluk Yüce’nin yönettiği   “Burun”  Nazım Hikmet Kültürevi’nde sahnelendi.  Hakan Karaman, Mesut Özsoy  Cansu Ecem Karabulut, Çağrı Büyüksayar ve Uğur Paçacı’nın rol aldığı  oyunu  minik  tiyatro meraklıları  ilgiyle izledi.

Memur Balkuş’un gezintiye çıkan burnunun  keyifli öyküsünün anlatıldığı oyun çocuklardan büyük alkış aldı.

Nilüfer Belediyesi “Tiyatro”nun sahneye koyduğu “Grimm Kardeşler” her hafta  pazar günleri saat 13.00’te  “Burun” isimli oyun da yine  her hafta pazar günleri saat 15.00’te  izleyici  ile buluşmaya devam edecek.