BUTTİM yönetiminden Başkan Bozbey’e ziyaret

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi’nde (BUTTİM) yapılan son genel kurulda göreve gelen yeni yönetim, başlattığı ziyaretler kapsamında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Halk Evi’nde görüştü.

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki ile Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri’nin yer aldığı ziyarette Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Zekeriya Işık da bulundu.

Başkan Bozbey’in, yeni yönetime “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiği ziyarette BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, Nilüfer Belediyesi’nin 1999 yılından bu yana uyguladığı kalite yönetimi anlayışı ve örnek hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirtti. Ali Tiryaki, başarılı uygulamaları için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile çalışma arkadaşlarını tebrik etti.

BUTTİM’in çalışmaları hakkında bilgi alan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de yeni yönetime başarılar diledi. Başkan Bozbey, iş dünyasına, istihdama doğrudan katkı sağlanması konusunda da büyük iş düştüğünü belirtti.