ÇAKA DER ürünlerini pazarlamak için kolları sıvadı

Nilüfer’de Çalı Mahallesi kadınları tarafından kurulan Çalı Kadınları Kültür ve Dayanışma Derneği, çalışmalarını kahvaltılı toplantıda ele aldı. Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Spor İşleri Müdürü Fatma Tekin, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Nilgün Berk, Bölge Sorumluları Ayşe Şentürk ve Ayşegül Erkol’un katıldığı toplantıda, Çalılı kadınların ürettikleri ürünleri pazarlayabilecekleri alanlar konusunda fikir alışverişi yapıldı.

ÇAKADER üyesi kadınların örnek çalışmalarına dikkat çeken Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, kadınların sosyal hayatın içinde yer alması için çeşitli projeler geliştirdiklerini kaydetti. Seden Bozbey, kadınların dayanışma içinde ürettikleri ürünleri pazarlayabilecekleri alanlar konusunda da destek vereceklerini söyledi.

Çalı Kadınları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hacer Kiraz da dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek ürünlerin satışını yaygınlaştırmak istediklerini belirtti.