haber

Nilüfer’de Medical Park ile sağlıklı anlaşma

Nilüfer Belediyesi ile Medical Park Hastanesi arasında anlamlı bir protokole imza atıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir tarafından imzalanan protokolle belediye çalışanlarına yönelik sağlık hizmetinde indirim uygulanacak. Protokol kapsamında ayaktan teşhis ve tedavilerinde alınan fark ücretinden  yüzde 20, yatarak yapılan teşhis ve tedavi işlemlerinde alınan fark ücretlerinden yüzde 10, tahlil ve tetkiklerde ise yüzde 15 oranında indirim yapılacak.

 

Protokol sonunda açıklama yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Yapılan anlaşmayla personelimize yönelik anlamlı bir protokol imzaladık. Medical Park’a duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum. Daha öncede başka bir sağlık protokolüne imza atmıştık. Umarım farklı alanlarda da iş birliği çalışmalarımız devam eder” dedi.

 

Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir ise yapılan iş birliğinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, ”Nilüfer Belediyesi ile önemli bir protokole imza attık. Kurum olarak A grubu hizmet veren bir hastaneyiz. Tüm birimlerimiz olarak son derece teknolojik donanımla hizmet veriyoruz. Bu protokolle personele kaliteli ve indirimli bir sağlık hizmeti vereceğiz. Daha önce Nilüfer Belediyespor ile de sağlık sponsorluğu için protokol imzalamıştık. Umarım farklı alanlarda da birlikte çalışırız” diye konuştu.