Çalı’da ÇAKADER heyecanı

Nilüfer’de kadın derneklerine bir yenisi de Çalı’da eklendi. Kısa süre önce kurulan Çalı Kadınları Kültür ve Dayanışma Derneği (ÇAKA-DER) düzenlediği geceyle amaçlarını ve faaliyetlerini anlattı. Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri Rahşan Duygu Tursun, Beril Ünler, Aysel Okumuş, Pelin Sevgi, Berna Hacer Bilici ve Nilgün Berk ile diğer kadın derneklerinin temsilcilerinin de katıldığı gecede açılış konuşmasını Başkan Neşe Salman yaptı.

Çalı kadınları olarak birlik beraberlik içerisinde bölgeye yararlı çalışmalara imza atmak için yola çıktıklarını kaydeden Salman, daha etkin ve dayanışma halinde çalışacaklarını belirtti.

Nilüfer Belediyesi meclis üyeleri de kadın derneklerinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, ÇAKA-DER’e çalışmalarında başarılar diledi.

Gecenin sonunda ÇEKÜ-DER Orkestrası da mini konser vererek katılanlara keyifli anlar yaşattı.