haber

Çalı da sertifika mutluluğu

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Emin Ay, Çalı’da yeni kurslar açılması yönünde talepler geldiğini belirttiği konuşmasında bu konuda çalışmaların yapılacağını ifade ederken “Tek şartım buradaki her kursiyerin yeni açılan kurslara birini daha getirmesi. Katılımlarınızdan ve yıl boyunca yaptığınız çalışmalardan oldukça memnunuz. Hepinize ve sizleri kurslara gönderen ailenize teşekkür ederim,” dedi. 

Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Balkaya da öğrenmenin yaşı ve sınırının olmadığını vurguladı. Balkaya, “Yeter ki siz bizden isteyin. Sizlere her türlü eğitim olanağını sağlarız. Yalnız bu yaptıklarınızı sandıklara terk etmeyin. Pazarlayarak ailenize, ekonomiye katkıda bulunun,” diye konuştu. 

Törende Çalılı kadınlara bir müjde veren Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Karamık ise “Ürettiklerinizi satışa sunabilmeniz için belediye olarak sizlere yer tahsisinde bulunacağız. Ayrıca gelecek dönem kurslarımız için yeni bir mekan tesisi ettik. Bundan böyle kursiyerlerimiz hem mesleki eğitim olanağı hem de spor olanağını aynı çatı altında bulabilecek,” dedi. 

Konuşmaların ardından sertifikalarını alan kursiyerlerin sergilediği ürünler beğeniyle incelendi.