Çamyalı Parkı nefes aldırıyor

Nilüfer Belediyesi’nin, vatandaşların iş ve kent stresinden uzaklaşıp, daha rahat nefes alabilmeleri, spor yapabilmeleri ve çocuklarıyla hoşça vakit geçirebilmeleri amacıyla hizmete sunduğu park ve yeşil alanlar, büyük ilgi görüyor. Nilüfer Belediyesi’nin 275 parkından biri olan Çamyalı Parkı ve Koşu Yolu da kısa süre içinde Nilüferliler’in vazgeçilmez noktalarından biri haline geldi. Yüzüncüyıl Mahallesi’nde bulunan, 5 bin 359 metrekare toplam alana sahip Çamyalı Parkı ve Koşu Yolu, 4 bin 230 metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çekiyor. Açık alan spor aletleri, 175 metre uzunluğunda koşu yolu ve oturma gruplarına sahip olan park, güzelliğiyle de bölgesine değer katıyor. Her yaştan mahalle sakini parkta iyi vakit geçirerek, anın keyfini çıkarma fırsatı buluyor.