Caz’ın yeni adı The Lost Fingers Nilüfer’e geliyor

Kültür, sanat etkinlikleriyle yerli ve yabancı çok sayıda sanatçıyı Bursalılar'la buluşturan Nilüfer Belediyesi Dünya Sesleri Nilüfer’de etkinlikleri kapsamında gypsy caz parçalarıyla dünya müzik listelerinde üst sıralarda yer alan The Lost Fingers müzik grubunu Nâzım Hikmet Kültürevi’nde ağırlayacak. Kanada’dan adlarını dünyaya duyuran sıradışı grup, kendilerine has müzikleriyle klasik pop parçalarını bambaşka bir formda yorumluyor. The Lost Fingers, 2008 yılında büyük çıkış yakaladıkları "Lost in the 80s" adlı albüm çalışmalarıyla 3 ay içinde sadece Kanada’nın Quebec eyaletinde yüz bin satış rakamına ulaşmasıyla dikkat çekiyor.

Bu güne kadar 3 albüm yayınlayan The Lost Fingers, muhteşem performansını Nilüfer Belediyesi’nin Dünya Sesleri Nilüfer’de etkinliğinde sergileyerek Bursalı cazseverleri kendinden geçirmeye hazırlanıyor.

Kanadalı üçlü The Lost Fingers, 3 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Nâzım Hikmet Kültürevi’nde vereceği konserin biletleri tam 10, indirimli 7,5 TL’den Uğur Mumcu Sahnesi, Konak Kültürevi ve Nâzım Hikmet Kültürevi’nden edinilebilir.