haber

Cengiz Göllü Spor Salonu kapılarını açmaya hazır

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil ve Yönetim Kurulu üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Ekim ayında göreve gelen Mutlugil ve ekibi yaptıkları Bursa ziyaretinde, Nilüfer Belediyesi ve TVF iş birliğiyle yapılan Cengiz Göllü Spor Salonu’nu inceledi. Daha sonra Başkan Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret eden Mutlugil ve ekibi kendisine, voleybola verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Cengiz Göllü Spor Salonu’nun ocak ayında açılmasını planladıklarını kaydeden Mutlugil, projenin Bursa ve Türk voleyboluna değer katacağını dile getirdi. Nilüfer Belediyesi ile geçmiş yıllarda TVF arasında önemli iş birlikleri olduğuna dikkati çeken Mutlugil, kendisi ve ekibinin de üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey de Türk voleyboluna yarar sağlayacak bir projeye katkı koydukları için mutluluk duyduklarını belirtti. Projenin tamamlanma aşamasına geldiğini hatırlatan Başkan Bozbey, çevre düzenlemesinin en kısa zamanda bitireceklerini söyledi.
Mutlugil ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Bozbey, sporun her branşına destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.