CHP İl Başkanlığından Bozbey’e ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey CHP il yönetimini Nilpark hizmet binası başkanlık makamında kabul etti. Kongre sonrasında CHP il yönetimdeki değişikliğin sahaya da yansıdığını ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey “17 Haziran gününden bu yana halkın içinde yeni bir anlayışla siyaset yapan il yönetime çalışmalarında bundan sonra da başarılar diliyorum” dedi.
Toplumun her kesimi ile barışık ve iç içe siyaset anlayışını il yönetimine de yansıtmak istediklerini belirten CHP İl Başkanı Metin Çelik ise “Bizler yeni il yönetimi olarak sahaya yansıttığımız, halkın arasında var olan alan siyasetimizi sürdürmekte, il yönetiminde eskiden ortaya konan zaafları silmekte kararlıyız” dedi. Nilüfer Belediyesi’nin başarısının kendilerini mutlu ettiğini belirten Çelik “Nilüfer Belediyesi çalışmaları ile hem Bursa’da hem de Türkiye’de göğsümüzü kabartıyor. Sosyal demokrat anlayışın en güzel hizmetlerini ortaya koyan belediyemizi genel merkez ile birlikte bizler de siyaseten desteklemekten mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.