CHP Keles İlçe Yönetimi’nden Bozbey’e ziyaret

CHP Keles İlçe Yönetimi kongrenin ardından ziyaretlerini sürdürüyor. CHP Keles İlçe Başkanı İsmail Oruç ve Yönetim Kurulu üyeleri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde ziyaret etti. Keles ilçe Yönetimi ile makamında görüşen Bozbey, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bozbey ‘Nilüfer’i yönetirken en önemli ilkelerimizden biri de demokrasi oldu. Yeni ve genç bir ekipsiniz, Keles’te çok güzel işler yapacağınıza eminim. Bizler de bu bölge için destek vermeye devam edeceğiz’ dedi.

CHP Keles İlçe Başkanı İsmail Oruç da dağ yöresinde partinin etkinliğini artırmak için ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını belirtti. Oruç, ‘Keles’i sosyal belediyecilik anlayışı ile buluşturmak için her zamankinden daha fazla çaba göstereceğiz’ diye konuştu.