Dağ bisikleti yarışlarında Nilüfer’e bir ödül daha

Nilüfer Belediyespor Kulübü bisikletçileri katıldıkları yarışlardan başarıyla dönüyor. Isparta’da düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı’ndan da Nilüfer Belediyesporlu bisikletçiler ödülle döndü.

C3 klasmanı yarışına aralarında Bursa’nın da bulunduğu 18 ilden katılım gerçekleşti. Müsabakalarda toplam 103 sporcu yer aldı. Nilüfer Belediyespor’dan Elite Erkek kategorisinde 2 sporcu, Genç Erkek kategorisinde 3 sporcu, U17 kategorisinde 2 sporcu olarak toplamda 7 sporcu katıldı. Yarışta Nilüfer Belediyesporlu bisikletçiler dereceye girmek için zor parkurda yoğun çaba gösterdi.

Büyük mücadeleye sahne olan yarışlarda Nilüfer Belediyespor’dan Sinan İli U17 kategorisinde 2. oldu. İli, Nilüfer Belediyespor adına kürsüde yer alarak herkesi gururlandırdı.

Nilüfer’e madalya ile dönen bisikletçiler 21 Haziran’da Ankara Kızılcahamam’da düzenlenecek olan Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası’ndan da ödülle dönmek için çalışmalarını sürdürüyor.