Başkan Bozbey Nilüferliler’in Berat Kandili’ni kutladı

Çamlıca Mahallesi Nazif Akkan Camii’nde yurttaşların kandilini kutlayan Başkan Bozbey, namaz sonrasında tatlı ikramında bulundu.

Ramazan ayının müjdecisi olarak nitelendirilen Berat Kandili Nilüfer’de anlamına uygun olarak kutlandı. Halkın camilere akın ettiği Berat Kandili’nde Nilüfer Belediyesi de onların

yanındaydı.

Nilüfer Belediyesi Berat Kandili dolayısıyla Çamlıca Mahallesi Nazif Akkan Camii, Fethiye Merkez Camii ve Üçevler Camii’nde namaz sonrasında halka tatlı ikramında bulundu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü eşi Seden Bozbey ile birlikte Çamlıca Mahallesi’nde bulunan Nazif Akkan Camii’nde vatandaşların Berat Kandili’ni kutlayarak, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriye Işık ve Çamlıca Mahallesi Muhtarı Orhan Öztürk’ün eşliğinde tatlı ikram etti.