Dans Atölyesi’nden sokakta sürpriz gösteri

Sanatı sokağa taşıyan Nilüfer Belediyesi, hafta sonunda Podyum Park’ta unutulmaz bir gösteriye imza attı. Nilüfer Belediyesi’nin “Sanat Sokakta” projesi kapsamında Dans Atölyesi katılımcıları renkli bir gösteri gerçekleştirdi.

Podyum Park’ta düzenlenen gösteride Nilüfer Belediyesi Dans Atölyesi katılımcıları, farklı noktalardan müzik eşliğinde aniden ortaya çıktı. Bir anda müzik ve dansla karşılaşan vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. Vatandaşların arasından çıkan Dans Atölyesi katılımcılarının gösterisi büyük ilgi topladı. Vatandaşlar arasından bazı çiftler de dans ederek gruba eşlik etti. Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği “Sokakta Dans” etkinlikleri 29 Nisan tarihine kadar sanatın farklı dallarında ve farklı alanlarda devam edecek.