haber

Diksiyon kursiyerlerine sertifika

Nilüfer Belediyesi’nin mesleki eğitime verdiği önem ve istihdamın artırılmasına katkı doğrultusunda düzenlenen çeşitli kurslar devam ediyor. Tiyatro-Opera-Bale (TOBAV) Bursa Temsilcisi Bora Özkula’nın eğitmenliğini yaptığı diksiyon kursunda, 8 hafta süreyle eğitim alan yaklaşık 100 kursiyer sertifikalarına kavuştu. 

Sertifika törenine katılan Özkula, bu tür eğitimlerin insanın kendisine ve çevresine verdiği değeri gösterdiğini kaydederek, “Diksiyon eğitimi sayesinde doğru nefes kullanarak heyecanınızı yenebilir, özgüven kazanabilirsiniz. Bu protokol çerçevesinde düzenlenen mesleki eğitim kurslarına katılmak kişisel gelişim adına çok önemli. Kendinize ve çevrenize değer verdiğiniz için sizleri kutlarım,” dedi. 

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu Meslek Hizmetleri Komite Başkanı İsmail Rodoplu ise insanlara yönelik doğru işler yapmanın çabası içerisinde olduklarını belirterek Nilüfer Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. Nilüfer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Gül Günaydın da kurum olarak bu tür projelere desteklerinin süreceğini ifade ederek, mesleki açıdan kendisini geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek isteyenleri kurslara davet etti.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verilirken, projeye destek veren kurumlara da plaket sunuldu.