haber

Drama Atölyesi’nin minikleri yeteneklerini sergiledi

Nilüfer Belediyesi Drama Atölyesi’nde bir eğitim dönemi daha sona ererken, dönem boyunca yapılan çalışmalarda elde edilen sonuçlar düzenlenen gecede gözler önüne seriliyor.

 

Gökhan Sekmen ve Şule Sekmen’in eğitmenliğinde Drama Atölyesi’nde eğitim alan farklı yaş grupları, Uğur Mumcu Sahnesi’nde yılsonu gösterisi düzenledi. Gösteride 5-6 yaş grubu çocuklar ‘Orman Hikâyesi’ adlı oyunu başarıyla sahneledi. 8-9 yaş grubu çocuklar da  “Pamuk Prenses Ve Beş Cüceler” ile izleyici karşısına çıktı. Çocukların oyunu büyük alkış aldı.

 

Drama Atölyesi’nde eğitim alan 11-12 yaş grubundaki çocuklar ise senaryosunu kendilerinin yazdığı ve kendilerinin çektiği filmle izleyici karşısına çıktı.

 

Gösteriler sonunda Drama Atölyesi’nde eğitim alan çocuklara katılım belgesi verildi. Eğitmenler Gökhan Sekmen ile Şule Sekmen de öğrencileri performansları için kutlarken, Nilüfer Belediyesi Drama Atölyesi’nin eğitimlerinin devam edeceğini ve tüm çocuklara açık olduğunu belirttiler.

 

Öğrencilerin gösterilerini izleyen Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Osman Günay da, eğitmenleri yaptıkları çalışmalardan dolayı çiçek vererek kutladı.