Elif Onur Başaran yeniden Nilüfer'de

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşil mavi beyazlı ekip, daha önce de Nilüfer Belediyespor forması giyen Elif Onur Başaran’ı kadrosuna kattı. 28 yaşındaki başarılı smaçör Elif Onur Başaran, Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşmeyi imzaladı. Nilüfer Belediyespor’a dönmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Elif Onur Başaran, “El birliğiyle başarılı bir sezon geçirmek için çalışacağız. Bursalı voleybol tutkunlarının bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz” dedi.
Bosch altyapısından yetişen ve 2007-2013 yılları arasında Nilüfer Belediyespor forması giyen başarılı smaçör Elif Onur Başaran, daha sonra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Halkbank takımlarında da görev yapmıştı.