haber

Engelli bireylerin Nilüfer’in locasında maç keyfi

Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcıları karşılaşmayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte izledi.

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun ilk iç saha maçında Bursaspor Medipol Başakşehir’i ağırladı. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmayı izleyenler arasında Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcıları da vardı.

Engelli bireyler maçı, Bursaspor’a her alanda destek veren Nilüfer Belediyesi’nin, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda 3 sezonluk kiraladığı locada izleme keyfi yaşadı.

Nilüfer Belediyesi’nin kadınlar, kırsaldaki çocuklar gibi toplumun farklı kesimlerini ağırlayacağı locanın ilk konukları olan Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcıları ve refakatçileri maçı Başkan Mustafa Bozbey, eşi ve Nilüfer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Seden Bozbey, oğulları Meriç ile birlikte izledi. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri, idari müdürlerin de yer aldığı locada maç heyecanı yaşayan konuklar keyifli bir gece yaşadı.

Maç sonunda Başkan Bozbey’e teşekkür eden katılımcılar ve refakatçileri Bursaspor’a destek vermenin de mutluluğunu yaşadılar.

Konuklarına geldikleri için teşekkür ederek ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Başkan Bozbey, her maçta farklı grupları misafir edeceklerini vurguladı.