haber

Erkan Aydın halkla Halkevi’nde buluştu

Nilüfer Belediyesi’nin, Halk Evi’nde TBMM’de grubu olan partilere tahsis ettiği odalarda halk, milletvekilleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Türkiye’de bir ilk olan ve demokrasi kültürünü yerelden güçlendirmek için başlatılan proje kapsamında Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde milletvekillerine ayrılan odada CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın da halkla buluştu.

 

Mecliste grubu bulunan 4 siyasi parti için açılan oda ve sekreterle milletvekillerini vatandaşlarla buluşturan Nilüfer Belediyesi’nin bu dönem ilk konuğu CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın oldu. Kabul öncesi Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Aydın’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mecliste grubu bulunan diğer partilerin vekilleri içinde çağrıda bulunarak, “Ben bugün burada halkla buluştuğu için Erkan Aydın’a teşekkür ederim. İnanıyorum ki sadece CHP milletvekilleri değil aynı zamanda MHP, AK Parti ve HDP milletvekilleri de burada halkla buluşur. Nilüferliler ile, Bursalılarla bir araya gelerek hem onların sorunlarını dinlemelerini aynı zamanda da öneri ya da şikayetlerini almalarını arzu ediyoruz” diye konuştu.


Vatandaşların sorunlarını dinleyen Erkan Aydın, “Bu dönem bize nasip oldu burada halkla buluşmak. Sanırım Türkiye’de pek de örneği olmayan bir proje. Sadece CHP değil ayrıca diğer partilerin milletvekillerine de açık olmasıyla gerçekten vatandaşa hizmet odaklı olması sadece siyaset düşünmeyerek yapılmış olmasının da en büyük göstergesidir. Halkımızın görüşlerini Bursa’ya gelip gittiğimiz zamanlarda halkın evinde, bu demokrasi ortamında, alıp daha sonra da onlarla ilgili elimizden ne geliyorsa çözüm anlamında uğraşacağız” dedi.


Uygulamadan memnun olan vatandaşlar, milletvekillerine sorunlarını ve isteklerini bu uygulama sayesinde rahatlıkla anlattıklarını söyledi.