haber

‘Matador’ Nilüfer Belediyespor’da

Elde ettiği başarılı sonuçlarla Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, başarı çıtasını daha da yukarılara çıkartmak için transferde kolları sıvadı. Daha önce iç transferde atılan imzalarla kadrosunu elinde tutan Nilüfer Belediyespor, geçen yıl İtalya’nın Fondi takımında forma giyen tecrübeli Karadağlı Vuk Milosevic’i renklerine bağladı. Kariyeri başarılarla dolu olan orta oyun kurucu mevkisinde oynayan 1987 doğumlu 1,93 cm boyundaki Vuk Milosevic, kendisini 1 yıllığına Nilüfer Belediyespor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

 

İtalya’da gol kralı oldu

Karadağ Genç ve A Milli takımlarında da görev alan Vuk Milosevic, İspanya, İtalya ve Karadağ’ın çeşitli takımlarında sayısız başarıların altına imza attı. İspanya Ligi’nde göstermiş olduğu başarılı performansından dolayı ‘Matador’ lakabını alan Milosevic, İtalya’nın Teramo takımında oynadığı 18 maçta 226 gol atarak gol kralı oldu.

 

Kariyeri başarılarla dolu oyuncu transfer ettiklerini belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Bu sezon lig çok zorlu geçecek. Milosevic’ten umutluyuz. Kulübümüz hem Avrupa Kupası hem Türkiye Kupası’nda mücadele edecek. Kaliteli oyuncuları takımımıza katarak başarılar elde etmek istiyoruz. Desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.