Üç Parisli kadın müzisyenden oluşan naif folk rock grubu Theodore, Paul & Gabriel, Nâzım Hikmet Kültürevi’nde Bursalı dinleyicileri performanslarıyla büyüledi. Nilüfer Belediyesi’nin Dünya Sesleri Nilüfer’de etkinlikleri kapsamında sahne alan grubun albümün çıkış parçası Silent Veil dinleyicilerden tam not aldı.

Naif ve özgün folk rock albümüyle müzik otoritelerinin kısa zamanda ilgisini üzerine çekerek müzik listelerinde adını üst sıralara taşıyan Fransız grup, maskulen görünümleriyle ve şarkılarıyla  müzikseverleri coşturdu. Zarif ve klişelerden uzak duruşlarıyla müzik dünyasına yepyeni bir soluk kazandıran Theodore, Paul & Gabriel Grubu’nu Nilüfer Belediyesi Kültür Sanat Müdürü Şafak Pala çiçek vererek  performanslarından dolayı kutladı.