Fredrika Stahl hayranlarını Nilüfer’de büyüledi

Nilüfer Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında birçok ulusal ve uluslararası sanatçıları Bursalılar ile buluşturmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Nâzım Hikmet Kültürevi bu kez sevilen bir isim İsveçli Fredrika Stahl’ı ağırladı.

Müzikal üretkenliği her zaman etkileyici olan Stahl, yeni albümü Off to Dance’den birçok parçanın yanısıra dünya çapında seçkin eserleri de konserinde başarıyla seslendirdi. Adı bu sıralar Emiliana Torrini, Kate Bush ve Keren Ann gibi seçkin sanatçılarla anılan Stahl, konser sonunda hayranları tarafından ayakta alkışlandı.

Büyük ilgi gösterilen ve bir buçuk saat süren konser sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Zekeriye Işık ünlü sanatçıyı performansından dolayı kutladı