Genç müzisyenlerden yeni yıl konseri

Nilüfer Belediyesi Müzik Eğitim Çalışmaları Genel Koordinatörü Harun Fatih Güler yönetiminde başarıyla sürdürülen çalışmalarında toplam 25 öğretmenden eğitim alan çocuklar, yıl sonu konserinde tam not aldılar. Zengin bir repertuvarla sahneye çıkan piyano, gitar, keman, bağlama, flüt grupları, Konak Kültürevi’ni dolduran aileleri tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

2001 yılında başlayan çalışmaların bugüne kadar Bursa’nın müzik yaşamına katkıda bulunduğunu kaydeden Genel Koordinatör H.Fatih Güler, “Çalışmalarımız Nilüfer Belediyesi ve Başkanımız Mustafa Bozbey'in verdiği destek ve güçle daha geniş bir biçimde devam edecek. Sanatın, bilimin ve kültürün eşsiz dostu Başkan Mustafa Bozbey ve bize destek olan siz Nilüferli sanatseverlere çok teşekkür ederim,” dedi.