haber

Nilüfer Belediyespor’a görkemli yaş günü

Gold Salonları'nda düzenlenen geceye Nilüfer Belediye Başkanı ve Nilüfer Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkan Naci Kale, CHP İl Başkanı Metin Çelik, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Bal-Göç Genel Başkanı Yüksel Özkan, Nilüfer Belediyesi başkan yardımcıları, Meclis üyeleri, kulüp personeli ile sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.

Nilüfer Belediyesi Halk Oyunları ekiplerinin yaptığı gösteriler ile renklenen gecede, Başkan Mustafa Bozbey kuruluş yıl dönümü pastasını Kulüp Başkanı Naci Kale, CHP il ve ilçe başkanları ve kulüp yöneticileriyle birlikte kesti.

Başkan Mustafa Bozbey, spor kulübüne hizmet eden herkese teşekkür ettiği konuşmasında Nilüfer Belediyespor’un ilçe halkına spor yaptırmak ve tesislerle buluşturmak için kurulduğunu söyledi. Bozbey, “Geçen 13 yıl içerisinde 19 branşa yükselen kulübümüz, Türkiye’de ve Avrupa’da adından söz ettiren bir ekip oldu. Sporcularımız gittikleri her yerde Nilüfer’i en iyi şekilde temsil ediyorlar. Biz yöneticiler onları her zaman destekliyoruz ve bu anlayışımız her zaman devam edecek. Kulübümüz bünyesinde 19 branş var. Bu 19 branşın başarı ile yönetilmesi kolay değil. Kulübümüzün Nilüfer'i sporun kenti haline getirme hedefimize de katkısı çok büyük. Fiziki yapısı, sporcu kalitesi ve maddi anlamda Türkiye'deki pek çok büyük kulübü geride bırakan Nilüfer Belediyespor'un çok daha büyük başarılara imza atacağına eminim. Göreve geldiğimizde Nilüfer'de bir tane bile spor salonu yoktu. 2014 yılında 13 tane spor salonuna sahipolacağız. Spora, sporcuya ve sporseverlere katkı sunmaya devam edeceğiz," dedi.

Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Naci Kale de kulübün tarihsel süreci ve elde edilen başarılardan söz ederek, Türk sporunun pek çok dalında lokomotif olmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından şarkılarla coşkunun arttığı keyifli gecede Başkan Mustafa Bozbey de sahneye çıkarak davetlilerin mutluluğuna şarkı ve türkülerle eşlik etti. 

Gecede sahne alan oryantaller ve dansçılar büyük beğeni toplarken, şarkılar eşliğinde oynayıp halay çeken davetliler, yapılan çekilişle de sürpriz hediyelerin sahibi oldu. Gecede ayrıca Nilüfer Belediyespor’un sembolik şampiyonluk kupası da 10 bin TL’ye alıcı buldu.