Görükle yeni yüzüne kavuşuyor

Bursa’da öğrencilerin yoğunlukla yaşadığı Görükle’de, öğrenciye ve Nilüfer’e yakışır bir yaşam alanı oluşturmak için projeler üreten Nilüfer Belediyesi, hazırladığı cephe sağlıklaştırma projesiyle Görükle’ye yeni bir yüz kazandırmaya hazırlanıyor. Binaların dış cephe, çevre ve yol düzenlemesinin kısa bir süre içerisinde başlayacağını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, site yöneticileriyle bir araya gelerek projenin detaylarını anlattı. Başkan Bozbey, site yöneticilerine Görükle’de bu düzenlemeye ihtiyaç olduğunu söyleyerek, bölgede yaya trafiğini arttırmak istediklerini belirtti.

Nilüfer Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında üç farklı renk üzerinden seçilecek tek tip tasarım uygulanacak. Alüminyum kompozit ve ahşap kompakt laminant tasarımlarla yeni yüzüne kavuşacak Görükle’de ticari işletmelere de esnek tasarımlar uygulanacak.