haber

‘Gülen Kadınlar’dan Başkan Bozbey’e ziyaret

Kadınların her zaman hayatın içinde olmaları ve istihdam edilmeleri için çok sayıda çalışmayı hayata geçiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni yılın ilk çalışma gününde

Bursa Gülen Kadınlar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (GÜLKADER) üyelerini ağırladı.

Dernek Başkanı Songül Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Mustafa Bozbey ile Halk Evi’ndeki makamında bir araya geldi.  Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Çelik, yeni projelerini Bozbey ile paylaştı.

 

Bozbey: Belediye çalışanlarının yarısı kadın

 

Bir ülkenin gelişmesinde kadınların rolünün büyük olduğuna dikkat çeken Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Kadınlar halen toplumda istediğimiz değeri görmüyor. Kadınlar bu ilgiyi yıllarca erkeklerden bekledi, ancak beklentileri karşılık bulmadı. Toplumun her alanında erkekler ile eşit durumda olmalılar. Biz Nilüfer Belediyesi’nde bu eşitliği sağlamaya çalışıyoruz. Bazı kurumlar kadın istihdamı bile sağlamazken, bizim çalışanlarımızın yüzde ellisi kadın. Biz kadınlara destek konusunda Türkiye’de öncü bir belediyeyiz. Bu çalışmalarımızı çok yakın bir zamanda yapacağımız Kadın Dernekleri Yerleşkesi ile daha da hızlandıracağız. Kadınlara her alanda destek vermeye devam edeceğiz’ dedi.

Bursa Gülen Kadınlar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Çelik ile  Yönetim Kurulu üyeleri, her zaman kadınların yanında olduğu için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e çiçek vererek teşekkür etti.