Hentbol PAF Takımı 2. etap için iddialı

Hentbol Erkekler Süper Gençler Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor PAF Takımı, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ligin 1. etabında aldığı galibiyetlerle başarılı bir grafik sergileyen yeşil mavi beyazlı ekip, Üçevler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanlarla 2. etaba hazırlanıyor. 13 takımın mücadele edeceği ligde Nilüfer Belediyespor, üst sıraları hedefliyor. Nilüfer Belediyespor’un Bursa’yı başarılı bir şekilde temsil ettiğini belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Çok güçlü bir altyapımız var. 145 lisanslı hentbolcuya sahibiz. Hentbolun her kategorisinde saygın bir Nilüfer Belediyespor markası oluştu. Ligin ilk etabında olduğu gibi 2. etabı da başarılı bir şekilde bitirmek istiyoruz” dedi.