Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 30 Mart yerel seçimlerinde Mudanyalıların desteğini alarak Mudanya Belediye Başkanı seçilen Hayri Türkyılmaz’a iade-i ziyarette bulundu. Mudanya Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Bozbey, “Sizlerin seçilmiş olması bizleri mutlu etti. Nilüfer ve Mudanya Belediyesi bundan sonra yapacakları önemli projelerle birlikte hem Mudanya halkına, hem Nilüfer halkına fayda sağlayacaktır. Sizin sayenizde en güzel hizmetler Mudanya halkıyla buluşacaktır. Nilüfer benzerini burada görmek istiyoruz,” dedi.


Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Nilüfer ve Mudanya’yı kardeş olarak görüyoruz. Nilüfer’in deniz kıyısı Mudanya olacak. Gülümseyin Nilüfer'desiniz anlayışı Mudanya ile de bütünleşti ve biz de Gülümseyin Mudanya’dasınız diyoruz. Bu dönem çok fazla sorumluluğumuz var ve 17 ilçe arasında aynı görüşü savunan iki belediyeyiz. Mudanya’da Nilüfer’in desteğiyle, ortak çalışmalarımızla sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getireceği diye düşünüyorum,” şeklinde konuştu.


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.