Halk Cumhuriyet için koştu

Cumhuriyet Bayramı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü çeşitli etkinliklerle anmaya hazırlanan Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Belediyespor tarafından organize edilen ‘Cumhuriyet Haftası Spor Etkinlikleri’yle genç yaşlı bütün Bursalıları bu heyecana ortak ediyor. Nilüfer Belediyespor, “Cumhuriyet Haftası Spor Etkinlikleri”  kapsamında “Kurtuluştan Cumhuriyet’e Atatürk Koşusu” sloganıyla Gazi Caddesi üzerinde 2 bin 200 metrelik parkurda halk koşusu düzenledi. Çok sayıda Bursalı’nın katıldığı etkinlikte genç yaşlı onlarca kişi kıyasıya mücadele etti. İki farklı kategoride düzenlenen yarışmalarda erkeklerde Mertcan Ay birinci olurken, Mustafa Berke ikinci, Muhammet Doğulu ise üçüncü oldu. Kadınlar kategorisinde de Esma Ulu birinciliği göğüsledi.

Dereceye girenlerin ödüllerini Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Naci Kale, Türkiye Atletizm Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Muharrem Or ve Nilüfer Belediyespor Kulüb Müdürü Semih Atlı verdi. Ödül töreninin sonunda en genç ve en yaşlı sporculara da madalyaları takdim edildi.