Mudanya’da 30 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanı seçilen Hayri Türkyılmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Mudanya’yı da Nilüfer gibi gülümsetmek için kolları sıvadıklarını kaydeden Türkyılmaz, “Gönül isterdi ki daha fazla ilçe, CHP’li belediyelerle buluşsaydı. Nilüfer’den sonra bizde büyük sorumluluk üstlendik. Mudanya olarak Başkan Bozbey’in üç dönemlik tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Sizin tecrübeleriniz bize ışık olacak. Nilüfer’i örnek alarak biz de halkımızı Mudanya’da gülümsetmeye devam edeceğiz,” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozbey, “Hayri Başkanı başarısından dolayı kutluyorum. Gönül isterdi ki daha fazla ilçe sosyal demokrat belediyecilikle tanışsaydı. Bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmaya hazırız. Mudanya bizim komşu ilçemiz ve aynı zamanda denize açılan yüzümüz. El ele vererek Mudanya’yı da gülümseteceğiz,” diye konuştu.