haber

Uluslararası 13. Spor Şenliklerinde piknik keyfi

Uluslararası 13. Nilüfer Spor Şenlikleri keyifli organizasyonlarla devam ediyor. Müsabakalarda ter dökerek dereceye girmeye çalışan yerli yabancı öğrenciler, güzel havada keyifli saatler geçiren katılımcılar, piknik alanında kurulan oyun grupları ve animasyon gösterileriyle gönüllerince eğlendi. 
Bir hafta boyunca yabancı ülkelerden gelen akranlarını evlerinde misafir eden Nilüferli şenlik katılımcıları ve konukları, yoğun geçen spor programlarının ardından Üçevler Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde yorgunluk attılar. Şenlikler boyunca çeşitli sosyal ve sportif etkinlikler sayesinde sağlam dostluklar kuran gençler, ortaya koydukları renkli görüntülerle tüm dünyaya barış mesajları verdi.

Öğrencilerin bu keyifli anlarına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve tüm başkan yardımcılarıyla idari amirlerde ortak oldu. Ayrıca Başkan Bozbey çocukların danslarına katılarak neşelerine eşlik etti.

Piknik sırasında voleybol ve futsal  kategorilerinde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları da verildi. Buna göre voleybolda ilk sırayı Abdurrahman Vardar İ.Ö.O, ikinci Fethiye İ.Ö, üçüncü Ukrayna Nikolayev, dördüncü de Bulgaristan Ardino oldu.

Futsal da ise birinci Macaristan Balatonfreid, ikinci Fransa Chalette, üçüncü Bulgaristan Asenovgrad, dördüncü de Romanya Braila olarak dereceye girdi.