Hüsnü Arkan’dan duygulandıran konser

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen yeni yılın ilk konserini son albümü ‘Kırık Hava’ ile büyük beğeni toplayan Hüsnü Arkan verdi.

Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum’da gerçekleşen konsere Hüsnü Arkan hayranları büyük ilgi gösterdi. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde, Hüsnü Arkan eski ve yeni albümlerinden sevilen parçalarını sevenleri için söyledi.

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi  Zekeriye Işık ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç’ın da izlediği konserde Hüsnü Arkan konuklara duygu dolu bir gece yaşattı.

İzleyicilerin de şarkılarına eşlik ettiği Arkan, ‘Hoş geldin’, ‘Sol Yanım’, ‘Yağmurlar’ gibi eserlerinin yanı sıra Deniz Gezmiş ve arkadaşları için bestelediği '5 Mayıs' adlı  parçayı da seslendirdi.

Hayranlarından büyük alkış alan Hüsnü Arkan, sanata ve sanatçıya verdiği desteklerden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.