haber

Huzurevi sakinleri türkülerle eğlendi



Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri, düzenlenen renkli etkinliklerle günlerini dolu dolu geçiriyor. Huzurevi sakinleri bu defa türkü keyfi yaşadı.
Nesrin-Fuat Bursalı İlkokulu öğretmenleri tarafından sosyal projelere destek amacıyla kurulan Türk Halk Müziği Korosu, huzurevi sakinlerine özel konser verdi.  Konsere,  Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer de katıldı.
Anadolu’nun farklı yörelerine ait türküleri seslendiren koroya huzurevi sakinleri eşlik etti. Bazı parçalarla hüzünlenen, bazı parçalarla da coşku dolu anlar yaşayan huzurevi sakinleri,  konserin son bölümünde sahneye çıktı.
Huzurevinde yaşayanlara keyifli bir gece yaşatan öğretmenler, konser sonunda onlara verdikleri hediyelerle de sürpriz yaptı.
Güzel konser için Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu öğretmen ve idarecilerini kutlayan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, “Huzurevindeki büyüklerimizi neşelendirdiniz. Onlarla birlikte olmak bizleri de çok mutlu etti. Böylesine anlamlı sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştiren siz değerli öğretmen arkadaşlarımı Belediye Başkanımız Turgay Erdem adına kutluyorum” dedi.