haber

İki dünya yıldızı Nilüfer’de

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde üst sıraları hedefleyen Nilüfer Belediyespor kadrosunu dünyaca ünlü iki yıldızla güçlendirdi. Nilüfer Belediyespor, geçtiğimiz sezon Dünya Şampiyonası finalinde dünya ikincisi olan Brezilya’nın Rexona Sesc takımında forma giyen orta oyuncu Ana Carolina da Silva (Carol) ve Anne Buijs’i renklerine bağladı.

 

26 yaşında ve 1,85 cm boyundaki orta oyuncu Ana Carolina da Silva (Carol) Brezilya Milli Takımı ile birlikte birçok başarıya imza attı. 1,93 cm boyunda ve 26 yaşındaki smaçör Anne Buijs de Hollanda Milli Takımı’yla olimpiyat dördüncülüğü ve Avrupa ikinciliği kupaları kazandı. 2015-2016 sezonunda Vakıfbank forması giyen başarılı oyuncu, aynı sezon Şampiyonlar Ligi’nin en iyi 6’sı arasında yer aldı.

 

Sinem Beyazıt da Nilüfer Belediyespor’da

Mavi yeşil beyazlı ekip, ayrıca Eczacıbaşı Vitra’dan genç libero Sinem Beyazıt’ı bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. 18 yaşındaki genç libero Mersin Toroslar Koleji altyapısında voleybola başladı. Ardından 12 yaşında Eczacıbaşı Vitra altyapısına transfer oldu. Buradaki başarılarıyla Yıldız ve Genç Milli Takım formalarını giydi.

 

Başarılı üç oyuncu ile anlaşmalarından dolayı mutlu olduklarını belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın “Voleybol tutkunlarına önümüzdeki sezon bambaşka bir Nilüfer Belediyespor izleteceğiz. Oluşturduğumuz kadro ile ligde başarılı olacağımıza inanıyoruz.” dedi.