haber

İndirimli işletmelere yenileri eklendi

Nilüfer Belediyesi, personelinin ve 1. derece yakınlarının indirimli faydalanabileceği farklı sektörlerde hizmet veren işletmelere yenilerini ekledi.

 

Nilüfer Belediyesi, çalışanlarının ve 1. derece yakınlarının kaliteli hizmetten uygun fiyatla faydalanabilmesi için farklı sektörlerde hizmet veren işletmelerle indirim anlaşması yapmaya devam ediyor. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural’ın imza koyduğu protokol sayesinde Nilüfer Belediyesi çalışanları ve yakınları, farklı indirim oranlarından yararlanacak. Özel Eyricediş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile yapılan protokol kapsamında belediye çalışanları ve birinci derece yakınlarına merkezin cari fiyatları üzerinden implant uzmanlığı ve ortodontri uzmanlığı tedavilerinde yüzde 10, diğer uzmanlık tedavilerinde ise yüzde 15 indirim uygulanacak.

Yapılan diğer indirim anlaşmasına göre de Özel Surdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde temel diş hekimliği ile çocuk uzmanlığı tedavileri yüzde 20, ortodontri ile implant ve çene cerrahisi uzmanlığı tedavileri de yüzde 10 indirimli olacak.

Gıda alanında hizmet veren Waffle Art işletmesiyle de yüzde 10 oranında indirim anlaşması yapıldı.

Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınlarının, indirim oranlarından faydalanabilmek için Nilüfer Belediyesi personel kartını ibraz etmesi yeterli olacak.