haber

İzmakpar’dan başarılı eskrimcilere jest

Bugüne kadar birçok başarının altına imza atan Nilüfer Belediyespor Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı’na, geçtiğimiz aylarda Rumelili Yönetici İş Adamları ve Sanayiciler Derneği’nin (RUMELİSİAD) de desteğiyle tekerlekli sandalye yardımında bulunan İzmakpar firması, sporculara bir jest daha yaptı.

 

Firma yetkilileri, geçtiğimiz aralık ayında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Şarja kentinde gerçekleşen U-23 Dünya Şampiyonası ve Büyükler Dünya Kupası’nda dereceye girerek Bursa’ya ödülle dönen Nilüfer Belediyespor Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı’nı yemekte ağırladı.

 

Düzenlenen yemeğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İzmakpar Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Zarif Alp ve RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer de katıldı.

Şampiyonada dereceye girerek ödül alan Hakan Akkaya, Samet Şahin ve Birol Önkür’ün tebrik edildiği yemekte İzmakpar Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Zarif Alp, Elde edilen başarının kendilerini gururlandırdığını ifade etti. Zarif Alp, sosyal projelere olan desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

 

Elde edilen başarıdan büyük gurur duyduklarını belirten Başkan Bozbey de Nilüfer Belediyesi’nin sportif başarılarında kentin tüm dinamiklerinin katkısı bulunduğunu ifade etti. Bozbey, verdikleri katkılardan dolayı Zarif Alp ve RUMELİSİAD Yöneticilerine teşekkür etti.

 

RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer de sporcuları başarılarından dolayı  kutladı ve sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Konuşmaların ardından Başkan Bozbey, İzmakpar Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Zarif Alp’e takıma destekleri için plaket vererek teşekkür etti.

 

İzmakpar Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Zarif Alp da Nilüfer’i, Bursa’yı ve Türkiye’yi yurtdışında başarıyla temsil eden Nilüfer Belediyespor Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı’nı, hediye vererek kutladı.