haber

Kadın cazcılar sahnede

Nilüfer Belediyesi, Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali ile caz müziğinin sevilen isimlerini Bursalılarla buluşturmaya devam ediyor. 24 gün sürecek olan festivalin 3. gününde 3 ayrı grup sahne aldı. Şallıel Bros & Önder Focan ‘Funkbook’, Şenay Lambaoğlu ve Elif Çağlar Quartet, Nâzım Hikmet Kültürevi’nde hayranlarıyla buluştu. Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Pınar Göz de konserleri izleyenler arasındaydı.

 

Caz tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği konserlerde ilk olarak Batu ve Anıl Şallıel kardeşler ile Önder Focan’dan oluşan ‘Şallıel Bros & Önder Focan’  sahne aldı.  Albümlerinden en sevilen eserleri Bursalı hayranları için seslendiren grup, konser sonunda ayakta alkışlandı.  

 

Yeni dönem caz vokallerinin en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul edilen ‘Cazın Kadın Ozanı’ Şenay Lambaoğlu da Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında sevenleriyle buluştu.  Performansıyla sanatseverlerin büyük beğenisini alan Lambaoğlu, konser sonunda sevenleri için albümünü imzaladı.

 

Elif Çağlar büyüledi

 

Gecenin son konserinde Elif Çağlar Quartet sahne aldı. Salonu tıklım tıklım dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Elif Çağlar Quartet’e, davulun usta ismi Ferit Odman da eşlik etti. En sevilen parçalarını Bursalı hayranları için seslendiren Elif Çağlar Quartet, performansıyla izleyenleri adeta büyüledi.  Çağlar büyük ilgi gören konserinin ardından albümünü imzaladı.

 

Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Pınar Göz, konserlerin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına sanatçılara çiçek ve plaket vererek teşekkür etti.

Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali, 3 Şubat Çarşamba günü Ece Göksu Quartet konseri ile devam edecek.