haber

Kaan Tangöze’den muhteşem konser

Nilüfer Belediyesi, akıllardan silinmeyecek bir konsere daha imza attı. Türk rock müziğinin en başarılı temsilcilerinden Duman grubunun solisti ve bilinen birçok parçanın bestecisi olarak tanınan Kaan Tangöze çıkardığı ilk solo albümünün ardından üçüncü konserini Nilüfer’de verdi.

 

İstanbul ve Eskişehir’in ardından Bursa’da yeni albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Kaan Tangöze, Nilüfer Belediyesi Nâzım Hikmet Kültürevi’ni adeta inletti.

 

Biletleri günler öncesinden tükenen konseri izleyenler arasında Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediye Meclis Üyeleri Rahşan Duygu Tursun ve Ahmet Kılıç da yer aldı.

 

Konsere, Gölge Etme ismini verdiği ilk akustik albümünden parçalarla başlayan Kaan Tangöze, sahneye çıktığı andan itibaren hayranlarının yoğun sevgi gösterileri ile karşılaştı.

Coşkunun hiç bitmediği konserde izleyiciler, birçok parçasında ünlü sanatçıya eşlik etti.

 

Sahne performansıyla herkesi kendine hayran bırakan, Tangöze, yeni albümünde yer alan ve siyasi eleştiriler yaptığı; Şanlı Millet, Amerikan Kovboyları, Kıyamet gibi şarkılarıyla da dikkat çekti. Özdemir Asaf, Aşık Mahzuni Şerif ve Karacaoğlan’ın şiirlerini besteleyip düzenleyerek albümünde yer veren Kaan Tangöze, bu parçalarıyla da büyük alkış aldı.

 

Sahnede enstrümanları da kendi çalan Tangöze 3,5 saat boyunca sahnede kaldı. Konser sonunda hayranlarının ısrarlı çağrısı üzerine tekrar sahneye dönen Tangöze parçalarını sahne önünde toplayan izleyicilerle birlikte söyledi.

 

Gecenin sonunda Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına, 30’u aşan parçayı seslendirerek muhteşem bir performans sergileyen Kaan Tangöze’ye çiçek vererek teşekkür etti.