haber

Kadebostany Nilüfer’de hayranları ile buluşacak

Kendilerini “Pop İmparatorluğunda yepyeni bir koloni” olarak lanse eden Kadebostany, 10 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’de Nilüfer’de unutulmaz bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. Uğur Mumcu Sahnesi’nde gerçekleştirilmesi planlanan konser, gösterilen yoğun ilgi üzerine Fethiye Kültür Merkezi’ne alındı.

 

Mental Groove etiketi ile yayınlanan Songs From Kadebostany albümü ve özellikle ülkemiz radyolarında da fırtına gibi esen Kazak Rules adlı şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken grubun görsel şölenle de süsleyeceği konserinde hayranlarına yine muhteşem bir gece yaşatması bekleniyor.

 

2013 yılında çıkardıkları Pop Collection albümleri ile dinleyicilerini bir kez daha kendilerine hayran bırakan Kadebostany Cumhuriyeti’nin sakinleri; Montreux Caz Festivali, Berlin Wilde Renate ve Mutek-Meksika gibi birçok festival ve konser salonunda sahne almıştı. Avrupa’da da adından sıkça söz ettiren grup geçen yıl Rock’n Coke’ta Türk dinleyicisinin dikkatini çekmiş özellikle Walking With a Ghost parçasıyla bir hayli ilgi görmüştü.