Kadın ve Çocuk Merkezi’nde İngilizce eğitimi başladı

Nilüfer Belediyesi’nin kadın ve çocukların yararlanması amacıyla  geçtiğimiz Mayıs ayında hizmete açtığı  Kadın ve Çocuk Merkezi’nde eğitimler devam ediyor. Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kadın ve Çocuk Merkezi’nde İngilizce dil eğitimi başladı.

TÖMER işbirliğiyle verilen  eğitimler 2 ay sürecek. İngilizce eğitimine katılan kadın ve çocuklar dillerini geliştirme fırsatı bulacak. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika da verilecek.

Kadın  ve çocukların eğitimine, sosyal hayatın içinde yer almalarına  özel bir önem verdiklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu tür çalışmaları gelecek talepler doğrultusunda sürdüreceklerini belirtti. Başkan Bozbey,  “Verdiğimiz eğitimlerle kadının sosyal ve ekonomik hayatın daha çok içinde olmasını sağlayacağız” dedi.

Nilüfer’in ilk  Kadın ve Çocuk Merkezi,  İngilizce’nin yanı sıra farklı konularda eğitimler, atölyeler ve çeşitli toplantılara  da ev sahipliği  yapıyor.